Az eljegyzés napja és annak lefolyásaAz eljegyzés napja és annak lefolyása

Nem létezik kézikönyv arról, hogy hogyan kérjük meg párunk kezét. Nem létezik semmilyen utasítás, hagyja a gondolkodást a szívére és partnere kreativitására. Egyesek ezt a napot a legkisebb részletekig eltervezik, mások spontánul veszik, de a kedvenc étterem, a gyertyafénynél töltött romantikus percek, a csillagokkal teli éjszakai égbolt, csak Te és és én és a mi örökkétartó szerelmünk, garantáltan semmit nem rontanak el.

Szerelem? Ismered?

Ha szerelmesek vagyunk, mindig ketten együtt lépkedünk, kéz a kézben, egymás oldalán, közösen haladunk, még ha néha eltávolodunk is egymástól, akkor is szeretjük egymást, ha veszekszünk. A szerelem egyszerűen leírhatatlan, ugyanis mindenütt el van rejtve, ahol látni szeretnénk. Képesek vagyunk versek százait, vagy könyvek ezreit elolvasni róla, de azt az érzést, amikor átéljük, nem találhatjuk meg egyetlen könyvben sem, csak egy személyben, a körülöttünk lévő emberekben lelhetünk rá, a jelenben, vagy az emlékekben. Legyen ez a nap főleg olyan, amilyet megérdemel.

 

Melyik kézen hordják a gyűrűt?

Tudott róla, hogy a gyűrűviselésnek nincsenek szabályai? Tudta, hogy bármelyik ujjon viselhető, amelyet maga választ ki, itt talán felteszi a kérdést, hogy akkor az emberek többsége miért hordja ugyanúgy (a gyűrűsujjon)? A válasz egyszerű. Az eljegyzési gyűrűt a jobb kézen viselik, azért van olyan értéke, mert az Önök szíve egymásra talált, a jegygyűrűt a bal kézen hordják, ugyanis az Önök szíve már tudja, hogy semmi sem választhatja szét őket, már tudja, hogy életük végéig egymáshoz tartoznak. Az Önök szerelme közelebb akar kerülni a szívükhöz. Éppen ezért a bal kézen.


14.05.2016


További cikkek