A jegygyűrű szerelmi varázsa?A jegygyűrű szerelmi varázsa?

Minegyikünknek öt ujja van az egyik kezén. A hüvelykujj az Ön és az Ön szüleinek életútja. A mutatóujj ábrázolja Önt és az Ön testvéreit. A középső ujj Ön. A gyűrűsujj jellemzi az Ön partnerét, akit Ön egész életére választott. És az utolsó, kisujj ábrázolja az Ön gyermekeit.

Mindegyikünk időről időre elgondolkodik azon, hogy miért éppen a negyedik ujjunkon hordjuk a jegygyűrűt. Érdekes magyarázattal szolgáltak a kínaiak. Ez a gondolat elkápráztatta az egész világot.

A jegygyűrű szerelmi varázsa

Látja a kezeit? Figyelmesen nézze meg a tenyereit. Látja őket? Most tegye őket egymáshoz, pontosan úgy, hogy egymással szemben legyenek. Ha ezzel megvan, koncentráljon a középső ujjaira, mindkét kezén. Most tegye őket egymáshoz. Tartsa úgy a kezeit, hogy a középső ujjai mindig érintkezzenek egymással. A három ujját, ami még maradt, és természetesen a hüvelykujját is tartsa ismét egymással szemben, mégpedig kinyújtva. Ez sikerült eddig? Ha igen, összpontosítson tovább.

Látja a hüvelykujjait? Most válassza szét őket. Ahogy már írtuk, a hüvelykujjak a szülőkhöz tartoznak. A szüleink mindig védeni fognak bennünket, de egyszer eljön az az idő, amikor majd „ki kell repülnünk a fészekből“. Nem lesznek örökké velünk és mi sem velük. Egyszer eljön az az idő, amikor saját lábunkra kell állnunk és meg kell válnunk szüleink védelmező szárnyaitól.

Ha ezzel megvan, érintse ismét egymáshoz a hüvelykujjait. Most a mutatóujjai kerülnek sorra. A mutatóujjak jelzik a testvéreinket. Ők is idővel, korábban, vagy később saját családot alapítanak. Elhagyják Önt. Természetesen mindig védelmezni fogják, de már nem lesznek Önnel. Már nem fognak közösen rémtörténeteket mesélni éjszakánként. Ugyanis az Ön öccse is férfivá „változik“, aki a saját családjának eltartója lesz.

Ismét érintse össze a mutatóujjait, következnek a kisujjai. Válassza szét őket. Ők a gyermekeihez tartoznak. Ők is egyszer felnőnek és saját családot alapítanak. Elindulnak a saját életútjukon.

Kapcsolja össze ismét a kisujjait. És most következik az ujjainak utolsó osztálya. Próbálja meg elválasztani a gyűrűsujjait. A gyűrűsujj jelzi az Ön életének párját. Tudja mit jelent ez: élete párja? Ez a személy egy egész életre szól. Egy személy, aki megtartja Önt az élet jó, de a rossz pillanataiban is. Egy személy, aki ismeri az Ön jó, de a rossz oldalait is, és még így sem cserélné ki Önt semmiért a világon. Ez az ember, akivel Ön megtalálja a kincsét. Ez a kincs a gyermekei. Közösen fogják őket jó emberré nevelni. Csak Önök ketten fogják tudni, hogy mi mindenen mentek keresztül. Útjuk gyönyörű, mosolygós lesz, de tövises és fájdalmas is egyben. Észrevette? A gyűrűsujjakat nem lehet szétválasztani. Nem létezik semmiféle módszer a szétválasztásra, mert ez a szerelem varázsa. És a igaz szerelem soha sem válik szét. És senki és semmi a világon szét nem választhatja.

Már tudja a választ a feltett kérdésre?


09.06.2014


További cikkek