Modell: CSRI2053

Princess 16 arany eljegyzési gyűrű

Ékszer nem elérhető


Termék részletek

Anyag: Arany 14K, Célcsoport: Női, Ékszer súlya: 1.46 gramm, Tisztaság: 0,585, Arany színe: Kombinált arany, Átmérő: 5 mm, Magasság: 4 mm, Állapot: Elnézést, az ékszer jelenleg nincs raktáron, Kő: Cirkon,
A Princess 16 egyedi női eljegyzési gyűrű 14 karátos sárga aranyból készült. A gyűrűt egy központi cirkon díszíti, amelyet hat kisebb cirkon vesz körül, amelyek egy gyönyörű virágkelyhet alkotnak. A kövek híbátlan foglalatba helyezése tökéletes összhangban van a sárga arany elbűvölő szépségével. A gyűrű dizájnja csodálatosan kidolgozott, miközben megkapóan kiemelkedik a központi cirkon. Az eljegyzési gyűrű az iZlato Princess elnevezésű legújabb kollekciónkból való. A virágkehely magassága 4 mm, és a dísz átmérője 5 mm. A Princess 16 cirkonos eljegyzési gyűrű méretét a kép alatt választhatja ki, a rendelkezésre álló méretek közül. Használja ki a legjobb árajánlatot, közvetlenül az iZlato társaság gyártójától, kizárólag csak nálunk.

A gyűrűt a rendelése alapján még a vásárlás előtt, vagy a vásárlást követően bármikor módosítjuk, teljesen ingyen.

Ha nem biztos a méret kiválasztásában, vegye igénybe tanácsadó szolgáltatásunkat vagy hívjon fel telefonon. Örömmel adunk tanácsot mindenben.

Tekintse meg mások véleményét