Modell: CSRI2061

Princess 11 arany eljegyzési gyűrű

Ékszer nem elérhető


Termék részletek

Anyag: Arany 14K, Célcsoport: Női, Ékszer súlya: 1.46 gramm, Tisztaság: 0,585, Arany színe: Kombinált arany, Átmérő: 4 mm, Szélesség: 4 mm, Vastagság: 4 mm, Állapot: Elnézést, az ékszer jelenleg nincs raktáron, Kő: Cirkon,
A Princess 11 gyönyörű eljegyzési gyűrű 14 karátos sárga aranyból készült. A gyűrű domináns eleme egy tündöklő cirkon, amely nyolcszorosan van beillesztve egy kiemelkedő fehér korona alakjába. A korona peremeit apró kövekkel kirakott rombuszok díszítik. A gyűrű gyönyörűen átdolgozott, amelynél megkapóan kiemelkedik a központi cirkon. A kő tökéletes foglalatba helyezése hibátlan összhangban van a kivételes dizájnnal. A gyűrű az iZlato Princess elnevezésű legújabb kollekciónkból való. A kő átmérője 4 mm, a korona szélessége szintén 4 mm. A gyűrű méretét a rendelkezésre álló méretek közül választhatja ki. Kizárólag nálunk közvetlenül az iZlato társaság gyártója által kínált áron.

A gyűrűt a rendelése alapján még a vásárlás előtt, vagy a vásárlást követően bármikor módosítjuk, teljesen ingyen.

Ha nem biztos a méret kiválasztásában, vegye igénybe tanácsadó szolgáltatásunkat vagy hívjon fel telefonon. Örömmel adunk tanácsot mindenben.

Tekintse meg mások véleményét