New Year Sale
Siessen!
Grace 6 fehér aranyból készült eljegyzési gyűrű - CS9RI1958A
Megtakarítasz:
-10 340 Ft
Raktáron
Modell: CS9RI1958A

Grace 6 fehér aranyból készült eljegyzési gyűrű

Eredeti ár: 51 690 Ft
Megtakarítasz -20%
Már csak 1db ezen az áron!
Ár most: 41 350 Ft
Méret
GYORS kiszállítás
Kapható méretek: 47 48 49 50 51 52 53


Termék részletek

Anyag: Arany 9K, Célcsoport: Női, Ékszer súlya: 1.80 gramm, Tisztaság: 0,375, Arany színe: Fehér arany, Átmérő: 3 mm, Magasság: 5 mm, Állapot: Rendszerint kézbesítve: 2 - 6 munkanapon belül, Kő: Swarowski,
A Grace 6 pazarul elegáns eljegyzési gyűrű, magasfényű felületi kezeléssel. A gyűrűt két finoman csavart vonal díszíti, amelyek egy koronát képeznek, ez rejti a gyűrű központi ékét, egy négyszeresen, kiválóan befogatott, fenséges Swarovski kristályt. Ez az eljegyzési gyűrű a legújabb kollekciónkból való, amelynek elnevezése iZlato Grace. A fehér arany színét megkapóan egészíti ki a Swarovski kristály finom fényjátéka. A kő tökéletes foglalatba helyezése hibátlan harmóniában van a gyűrű dizájnjának stílusos eleganciájával. A kő átmérője 3 mm, a korona magassága 5 mm. A Grace 6 fehér aranyból készült eljegyzési gyűrű méretét a rendelkezésre álló méretek közül választhatja ki.

A gyűrűt a rendelése alapján még a vásárlás előtt, vagy a vásárlást követően bármikor módosítjuk, teljesen ingyen.

Ha nem biztos a méret kiválasztásában, vegye igénybe tanácsadó szolgáltatásunkat vagy hívjon fel telefonon. Örömmel adunk tanácsot mindenben.

Tekintse meg mások véleményét

Kérdések a termékkel kapcsolatban