Téli kiárusítás
Siessen!
Princess 12 arany eljegyzési gyűrű cirkonnal - CSRI2066A
Raktáron
Modell: CSRI2066A

Princess 12 arany eljegyzési gyűrű cirkonnal

53 090 Ft
Méret
GYORS kiszállítás
Kapható méretek: 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60


Termék részletek

Anyag: Arany 9K, Célcsoport: Női, Ékszer súlya: 1.55 gramm, Tisztaság: 0,375, Arany színe: Fehér arany, Átmérő: 6,5 mm, Szélesség: 7 mm, Vastagság: 6 mm, Állapot: Rendszerint kézbesítve: 2 - 6 munkanapon belül, Kő: Cirkon,
A klasszikus fehér aranyból készült eljegyzési gyűrű nagyon elegáns hatást kelt. A pompás kialakítás a domináns, négyszeresen foglalatba helyezett cirkonnal, az egyediség szikrája. A részletes kidolgozás fehér aranyban hagyja kiemelkedni a kő ragyogását. A dizájn stílusos eleganciája egyedi ékszert hoz létre. A gyűrű az iZlato Princess elnevezésű, legújabb kollekciónkból származik. A gyűrű díszének szélessége 4 mm, a dísz magassága 5 mm, a kő átmérője pedig szintén 5 mm. A gyűrű méretét a kép alatt, a rendelkezésre álló méretek közül választhatja ki. Kizárólag nálunk egyedülálló árgarancia, közvetlenül az iZlato társaság gyártójától.

A gyűrűt a rendelése alapján még a vásárlás előtt, vagy a vásárlást követően bármikor módosítjuk, teljesen ingyen.

Ha nem biztos a méret kiválasztásában, vegye igénybe tanácsadó szolgáltatásunkat vagy hívjon fel telefonon. Örömmel adunk tanácsot mindenben.

Tekintse meg mások véleményét

Kérdések a termékkel kapcsolatban